perjantai 20. maaliskuuta 2015

Perjantai 20. päivä.

Perjantai 13. päivä meni hienosti.
Perjantai 20. ei mennyt niin hienosti.


Tiedättekö, kun asiat alkaa mättämään, niin sitten ne mättää.
Kaikki alkoi jo eilen. Transit-merkkisen auton takapyörän laakeri.
 Joo. uutta pesään. Sitten olin reissun päällä, ja koitin katsastaa tuon. Ja ei mennyt läpi, etutukivarsi irti kumipuslistaan. Raissulta palasin, ja pesukone kieltäytyi poistamasta vettä.
 Työkalut esiin, ja pikaisia purkuliikkeitä. Poistopumpusta löytyi hammastikku ja pallo koirankarvaa.
Seuraavaksi selän takana oleva vessanpytty kieltäytyi vetämästä paskaa.

Vesi-imurilla paskat kulhosta pois, putket irti ja sellainen puolen nyrkin kokoinen paperipallo putkesta pois imurilla. Nämä siis eilen. Toimii.

Yöllä kävin röökillä, kun heräsin.Sänkyyn tullessani tuo kauniimpi osapuoli näki jotain unta, ja keljuili mulle koiran kusettamisesta. Wtf ?? (en ole koskaan nähnyt ihmistä, joka riitelee unissaan. Nyt olen. Ja aamulla tälle asialle kyllä naurettiin..)

No...
Reippain mielin tähän päivään aamulla heräilyä. Vaikkakin piti nukkua pidempään, mutta aikataulu muuttui aikaisemmaksi. Lähdettiin Kemiöön henkilöautolla, pieni duuniasia. Toinen koira oksentaa 3 kertaa auton takapenkille.. Haju on aika tuju, ja musta uudehko penkkiverhoilu imee hyvin nestettä.
 Kotiin palattua alkoi auton siivoaminen. Olin hyvin voimakkaasti ilmoittanut, että tähän pari vuotta vanhaan autoon ei sitten tule eläimiä enää koskaan.

Reissu päivällä venyi odotettua pidemmäksi, ja oli pakko mennä päiväunille, kun väsyneenä ärsyttää vielä enemmän. Juuri kun uni tuli, niin eikö joku soita innokkaana.. Puhelin oli kyllä äänettömällä, mutta siinä korvanjuuressa se värinäkin kuulostaa aika kovalle. Murrrrrrr Murrrrrrrr Murrrrrrr. Teki mieli nakata se mereen. Ärh. No se siitä nukkumisesta sitten.

Nousin ylös, ajatelin käyttää auton pesussa, kun se kerta nyt on sisältäkin putsattu. Pesu meni ihan ok, mutta pesua ostettaessa tuli mukana sellainen kostea kertakäyttöpyyhe, jolla sai pyyhkiä ikkunat sisältä. Pyyhin, ja sitten huomasin, että se pyyhe sotki ikkunat ihan raidallisiksi. Prkl. Siis oikeesti piti hangata uudelleen ne ikkunat sen ikkunanpesupyyhkeen jäljiltä.

Niin, ja sitten vielä sellainen kumma juttu. Takkia vedin päälle, niin käsivarteen pisti jokin piikki haukkarin kohdalla. ?? Hihassa oli jokin 1 cm metallipiikki sisällä, joka sitten rokotti käsivarteen. Ja tämä takki on ollut ihan päivittäin käytössä.

Ei kun viela yksi asia. Eilen oli riisipiirakoita ja munavoita. Munavoi haisi minusta hieman oudolle. Kaikki sitä söi, mutta minä olin sitten ainoa, joka kävi heittämässä ripulit vessaan.

Nyt lämpenee sauna. Se varmaan palaa, tai saunakalja räjähtää naamalle niin että toinen silmä sokeutuu, tai ainakin se kalja on pilaantunutta. Tai ehkä jotain muuta kummallista tapahtuu.
Jaa-niin-joo, menihän tosta transiitista laturikin lahden moottoritiellä. Onneksi pääsin kuitenkin Jyväskylään. Tämä tapahtui hieman aikaisemmin viikolla. Enteili vissiin tätä tapahtumasumaa.

Ei ihme, että hieman ärsyttää. Piti tehdä ihan jotain muuta näinä päivinä. Ja jotkut väittää, että elämä on hallinnassa.... Minä sanoisin, että ei.


3 kommenttia:

Jannen Kuvia ja Kuulumisia kirjoitti...

ei mee ihan putkeen kaikki :-D

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö??? Kaikki met järjestämme tämän kaaoksen osalta omaa järjestystä. Juuri kun olemme saaneet sitä järjestystä metrin pätkän verran tehtyä niin tulee joku joka potkii sen hajalleen.
Siinä jakaudumme kahteen heimoon, toinen huutaa ja kiroilee kuin turkin lappalainen, toinen hymähtää ja alkaa tehdä järjestystään uudelleen...

Kumpaan heimoon kuuluu keksijä...?

Suukko II kirjoitti...

Tehdään sitä, mitä milloinkin tarvitsee. :) On myös tarpeelista kiroilla ja tehdä yhtäaikaa. Siitä sitä vasta pontta tulee, ja hommat sujuu.