torstai 21. toukokuuta 2015

Suukko goes Some, 40. juhlavuotiskesä!

Suukon 40 V synttärivuoden kunniaksi laitettiin someasiat kondikseen. Nyt meidän ja Suukon kesää voi seurailla Facebookissa: M/S Suukko  Instagramissa: mssuukko

40 V juhlakesä pitää sisällään reissuja, tapahtumia, ja kaikenlaista kivaa pöhinää, josta informoidaan tarkemmin. Reitit, aikataulut, jne, sillä tarkoitus on kiertää pitkin rannikkoa, myydä kannelta kahvia, esitellä laivaa ja tekniikkaa,  ja laivakeittiön herkkujakin.

Kerta tämä blogikin on kiinnostanut ihmisiä jo liki 100.000 kävijän verran, niin viedään tätä kiinostuksen kohdetta vielä enemmän ihmisten läheisyyteen. Koitamme rahoittaa reissumme juurikin kahvilatoiminnalla, ja lisäksi on käyty keskusteluja yhden tuottajan ja kuvaajan kanssa. tarkoitus olisi saada viihteellistä ohjelmaa kaikesta tästä: Itämeri kotina, saaristo, kesätapahtumat, ja tietenkin tämä laiva, ja me henkilöinä.

Eli ota rauhassa, ja seuraa mitä tapahtuu. Se saattaa olla nimittäin niin, että Suukko onkin sinua lähimmässä kaijassa moikkaamassa, koko porukka mukanaan. Tv-kuvaajineen päivineen. :)

Eläköityvä 2-kielinen Laivakoira II (Noona, Wowwa, Mummo, läskipää, Bubi) ja muu miehistö kuittaa tältä päivältä hommat tehdyksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin!

Kerran jos toisenkin olen kävellyt meren rantakaupungissa, ja ajatellu, että en ole rannalla istuja ja suomenlinna 10 kertaa nähty, miksei vaikkapa rento kalastus merellä ankkurissa.

Joka ihmisen oikeus on pilkkiä ja ongella kalastaa, tälläistä helppoa, mutkatonta päivää ongella voisi joku suomalainen ja muukin haluta, kellä mitäkin syöttiä, ja toki henkeen kuuluu, että isoimman kalan saannut saa diplomin ja kunnian.

Anonyymi kirjoitti...

:) Reilua ja rentoa.