perjantai 22. toukokuuta 2015

Virkamiehiä ja asiakaswc:n raksaamista.

Tänään tuli soiteltua virkamiehilla. Kahvilan pitämine on nyt ok. Kiitos kaikki te palveluhenkiset ja osaavat virkamiehet.

Kesän miehistomme koostuu perheestämme pääosin.

Kippari ja tunkki: Samuli
Perämies: Anitra
Toinen perämies ja purseri:Santeri
Laivakokki Elis
Laivakondiittori: Emilia
Jungmanni: Alex
Kuvaaja ja editoija
sekä muita vierailevia tähtiä.

Lisäksi:
Laivakoira I, friivahti: Hilma 
Laivakoira II, Osa-aika eläkkeellä, friivahti ja lasten viihdyttäminen: Noona
Laivakissa Nami (no rats)

Laitan kuvat hieman myöhemmin.


Laivassa kahvilan tai baarin pitäminen on sinällään helpompaa, kun rakennustarkastajat jää laiturille ihan mielellään.

Anitra on soitellut /laatinut kesän reittejä ja paikkoja läpi kohta pari päivää, ja tulosta alkaa tulemaan. Ilmeisesti ensimmäinen tai toinen vierailupaikkamme on Merefesti Uudessakaupungissa.

Kuvausryhmää ja tuottajaa ollaan kasailtu kesäreissuja varten. Niin, ei olekaan tainnut tulla mainituksi, että me yritetään työllistää koko porukka itsemme kesän ajaksi, kiertämällä eri satamia ja tapahtumia Itämerellä. Siinä sitten esitellään laivaa, myydään kaffee ja muutakin.

Ja sitten remonttiosuus.

 Tuo entinen keulahytin kulkuovi koppeineen muuttuu asiakkaille wc:ksi. Hyvinkin merikelpoinen vessa. :)
 Varastojen perukoilta löytyi 125 millinen kanavapuhallin. Uusi, mutta maalattu tuollaiseksi, kosk ajoskus kierrettiin messuilla esittelemässä kylmiön energiansästölaitteita, jossa tämä puhallin oli esillä.  Romuista löytyi myös kanavaa tuollainen pätkä.
Puhallin jelppaa nykyisen keulahytin ilmanvaihdossa aika hyvin, Nimittäin on ihmeellinen ilmalukko tuo keulahytti. Vaikka ovi on auki hyttikäytävälle, niin silti ilma ei vaihdu niinkuin mitenkään. Nyt toi puhallin työntää sinne aika rajusti ilmaa, ja hyvä niin, kiva nukkua raikkaassa ilmanalassa.
Täytyy vielä kiinnittää paremmin, laittaa sadehattuon päälle, ja maalata valkoiseksi.
Tulevaan asiakasvessaan tuli aika nätti lattia. :)  Tuon levyn alla on eristeet, ja keulahytin paneloitu katto. Siinä jos kauheesti hyppii, niin löytää itsensä pian kerrosta alempaa.. heh. No ei se ihan helposti rikki mene.
Kuten kuvassa näkyy, remonttia on meneillään. :)
Nii, tuli laitettua spottikin paikalleen. Mieleen tulee viimekesä, kun Magliten taskulampulla säkkipimeässä tiirattiin menemään ..

Ei kommentteja: