sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

On the Sea, Röölä

Tässä on ollut aika huisketta ja meinannut jäädä blogikirjoitukset väliin. Materiaalia touhuistamme on kuitenkin kerätty, sillä laivaan on astunut J.P. Hän on ammattivideokuvaaja, joka tallentaa m/s Suukon puuhia kesän ajan. Hän majoittuu hytti n:o 5
Pätkiä tulemme jakamaan täällä ja somessa. :)

Kansikahvila, Cafe Kiss, on toiminut viikonlopun täällä Röölässä. Itsetehty jäätelö loppuuu aina, sillä ihmiset pitää siitä erityisesti. Varsinaista ruokaa ei vielä ole tehty myyntiin saakka, sillä täällä Röölässä ei paljoa ihmisiö ole, ja tuossa rannassa on ihan kiva kesäravintolakin.

Tuossa alla ajamamme reitti. Karttakopio Fonectan sivuilta.
Lokimerkintää sen verran, että Hirvensalosta lähdetiin 10.6.2014 klo 21.00 ja perillä Röölässä 24.00.


 Röölän ranta. Tankkauspaikka, kauppa (kiinni tänäkesänä). Matalampi rakennus on Ravintola Röölänranta. Kiva kesäravintola. Tutustuttiin ravintolaa pyörittävään Samuliin. Kiitos hyvistä ruoista!
Röölässä olemme pari päivää vielä, sitten suuntana jokin muu paikka. En tiedä, vielä mikä. :) Reposaareen mennään jossain vaiheessa myös.

Lähtö talviseisonna jälkeen sujui aika mallikkaasti kuitenkin. Pientä jännää tuotti 3. sylinterin pakokaasujen lämpötilan nouseminen pääkoneessa. Uudenvuoden aattona kone oli käynnissä näytösluontoisesti, kun ihmisiä oli juhlimassa. Sammutettaessa kolmossylinterin paikkeilta kuului knok-knok-knok.  Siinä kävi ilmeisesti niin, että karstanpalanen jäi pakoventtiilin väliin, ja venttiili vuoti puolisen tuntia hieman. Lämpötila kuitenkin asettui n. 300 paikkeille, kuten muidenkin pyttyjen, ja meno maistui muutenkin kivasti. :)


#mssuukko #suukko #cafekiss

Ei kommentteja: