torstai 24. syyskuuta 2020

Hesarin juttu projektista ja reissusta.

 Tossapa tuo, siinä stooria reissusta.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006646088.html

Myös pari kuvaa jutusta kuvakaappauksena tässä.


Tuossahan tuo reitti suunnilleen on Hesarin tekemänä esityksenä.

Mainittakoot myös isot kiitokset miehistölle koko projektista ja reissusta. Reposaari tuli jutussa mainittua, ja se on hyvä. Kiitokset tästä kaikesta kuuluu siis myös osin Räpsööläisille (siis Reposaarelaisille ). Teillä on harvinaisen hieno saari ja yhteisö siellä. Pitäkää merenkulku ja kansainvälisyys mielessä!

Ja Valtosen pariskunnalle terveisiä, Se kun on vähän heidän syy, että olemme sekaantuneet näihin neukkualuksiin. :) 

Ja jos joku tarvitsee hitsaria tai interriöörin tekijää, tai miehistöä tämänkaltasille reissuille tai  paattihommiin, niin Rakennus Tinke Reposaaressa on mainitsemisen arvoinen asia. 

Reposaaren telakan porukka  ansaitsee myös isot kiitokset, halusitte tai ette tulla mainituksi tässä. :) Sanoisin, että telakan olemassaolo tuo enemmän toimintaa ja rahaa reposaareen, kuin asuntomessualue. Pelkästään meidänkin vieraita oli kesän aikana räpsöössä useita kymmeniä, osa majoittui paikallisissa majoitusliikkeissä myös. Ja Ilman telakkaa Reposaari ei ole Reposaari. Porin kaupungille tässä terveisiä: Pitäkää telakka pystyssä, nimenomaan Porin kaupungin omistamana. Sen ympärillä pyörii yllättävän paljon työtä, joka kohdistuu paikallisiin pienyrittäjiin tuoden hyvinvointia ympärilleen. Linkki Reposaaren konepajan historiaan: https://fi.wikipedia.org/wiki/Reposaaren_Konepaja
Ja tässä kuvaamani video, kun kalapaatti lasketaan telakalta alas: 



Sisämaalaisille ja muillekin linkki, mikä tämä Räpsöö oikein on. https://fi.wikipedia.org/wiki/Reposaari


Ei kommentteja: