lauantai 25. heinäkuuta 2020

Kastajaiset 31.7 ja lähtö 3.8. Huom, tekstissä oli väärä päivämäärä.

Päätimme tuossa eilen, että lähtöpäivämäärä on 3.8.2020.
Vielä pitää pari puuhaa tehdä... Eli kiireinen viikko tulee.
Kastajaiset ovat siis 31.7.2020 klo 20.00. Tervetuloa! Samalla juhlimme läksiäisiä, ja juhlan tarkoitus on myös olla kiitoksen osoitus Reposaarelaisille kaikesta avusta ja osaamisesta.

Juuri nyt päässä pyörii kaikenlainen Suukko II:n tekniikka. Kaikki se, mitä pitää tehdä ennen lähtöä. Lämmityskattilan asennuksesta alkaen.

Kuvia viikon varrelta:
Länsirannikon öljytukun toimitus tuli, ja bunkrattiin 3000 litraa polttoainetta. Oli muuten selkeästi halvempaa kuin muualla. Uusi ylitäytön estinkin tuli kokeiltua. 

Maagista. Tasan 6 vuotta sitten Kaljaasi Ihana tuli Suukko I:n kylkeen tässä samassa paikassa. Niin kävi nytkin, joskin Suukko II:n kylkeen. Samasta kulmasta otettu kuva on tässä:

Venttiilien hitsailua laajennusosaan.

YLE FST kävi tekemässä jutun meistä.

Meikä sirklaa koolauspuita.

Kaikenlaista sälää.

Tyypit ruokiksella.

Sisätilaa. Ruuman luukku jää paikalleen tarkoituksella. Se toimii loistavasti sänkynä toisen hytin puolella, ja aulaan siitä jää pienempi puolikas sohvaksi.

Laivakissa Nami.
Aallonmurtajalla skumppaa ja mansikoita, hääpäivä! Täällä oltiin treffeillä 6 vuotta sitten. 

Ikkunoiden asentelua. 

Hytti

Sauna

Paikallislehti teki meistä jutun.

Ai niin. Se pienempi apupässi onkin Deutz, eikä Hatz. Se oli jumissa siksi, että sylinteriin oli mennyt vettä joskus kauan aikaa sitten. Katsotaan saako sen pelastettua, aika ruosteessa oli, vesi lienee ollut siellä yli 20 vuotta. 

Eipä muuta kuin viikonloppua!



Ei kommentteja: