perjantai 10. heinäkuuta 2020

Nosturi kävi ja muuta puuhaa

Pikku klippi, Suukko, sano aa. Ja sanoihin se. Videosta voi huomata, että ei näitä hommia otsa kurtussa tehdä. Herra Muu on mahtava duunikaveri.


konehuone oli auki, saatiin viimeinkin pois se venäläinen diesel. Jumalattoman painava otus.

Apukoneeksi pataruumaan sujautettiin se Volkkarin diesel. Venäläinen kone ei muuten ollut alkuperäinen, vaan se oli vaihdettu jonkun saksalaisen tilalle jossain vaiheessa. Enpä tiedä miksi.

Neuvostoaikainen lämmityskattila ei mahdu kokonaisena ulos. Puukkosahalla tempaistiin vesitila auki, ja aika tylyn näköinen tyyppi sieltä tuijotteli. Heh. Ainevahvuus jotain 4 milliä, sisäosan vielä paksumpi. Painoa moisella arviolta 300 kiloa, kun kiitettiin siirrellä tuossa telineessään.
Herra Muu kiinnittämässä maston vaijeria, eli masto nostettiin paikalleen myös. Sehän on peräisin Suukko I:stä, entinen takamasto.
Lanka palaa..

Konehuoneeseen heivattiin myös se uusi lämmityskattila odottelemaan paikalleen laittoa. 
Rellu toimi taaskin kuormajuhtana, kun romua ajettiin telakan metallikeräyspisteeseen. Huomaa asiallinen kuorman sidonta. :)

Laajennusosa sai myös parikymmentä neliötä peltiä, kuvia lähipäivinä paremmin. Pyritään saamaan laajennus pystyyn huomenna.




Ei kommentteja: