lauantai 18. heinäkuuta 2020

Peltivalmis laajennusosa. Voiteluaineet Lötky:stä ja muutakin

Tänään vetelin viimeiset saumat laajennusosan katolle. Tuntui että meni ikuisuus tuon peltihökkelin kanssa. Mutta nyt se alkaa olemaan kuosissaan. Jihuu!

Parit kuvat:
Keli kohdillaan. Kuva viime viikolta.

Tuollainen siitä tuli. 


Peltiä.

Lisää peltiä.

Ukot huilii. Helle oli hieman ärsyttävää jo. 

Laivakissa tykkää olla brygalla. Huilitauko hänelläkin.


Länsirannikon öljytukku toi uudet öljyt pääkoneeseen.  Tilasin samalla polttoainetta 3000 litraa. Suosittelen kyllä kyseistä firmaa muilekin. Ollut aina edullista ja hyvää palvelua. Itseasiassa olen tilannut kaikki lämmitysöljytkin  ko. Firmasta Keski-suomessa omakotitalossa asuessani.

Pääkoneeseen tuli nyt siis puhdas sae30 Mobilin Delvac. Koekäytöllä öljynpaine nousi liki 4:ään baariin kylmänä. Sae10w30:llä (Mobil) se oli vain 2 baaria kylmänä. Huolestuttavaa oli se, että kun pintavesi lämpimänä päivänä oli 20 astetta, öljyn paine suodattimen jälkeen kuumana oli vain 0,9 bar. Veikkaan, että nyt paine ei laske alle 1,5 kuumanakaa, joka on loistava juttu. Konetta ei valmistajan mukaan saisi missään olosuhteissa käyttää alle 1 bar öljynpaineella.
Meikä hitsaa. Kuva: Aleksi Nyman

Miehistöäkin on pikkuhiljaa katseltu Berliiniin menoa varten. Olisi mukavaa, jos saataisi Saksan kanavia tuntevaa porukkaa mukaan. Itse reissuun on varattu aikaa reilusti.

Laitetaan nyt naiskauneuttakin tähän loppuun. Maalari/perämies/vaimoni röökitauolla. :)


Mukavaa viikonloppua!




Ei kommentteja: