perjantai 27. syyskuuta 2013

Nimitarrat

Nimi kylkeen. :) Sattui olemaan tyyntä, niin keulan sai aika liki laituria. Siitä sitten nippanappa yletti liimailemaan.

Koneiden hätäseis asennettu pääkannelle, puuttuu vielä laatikko noiden vaijereiden päälle sääsuojaksi.

Ja sitten vielä 1 patteri vessaan menevän käytävänpätkän seinälle. Noi Danfossin termostaatit on aika hyviä ihan kotioloihinkin. Kestävät vuosikymmeniä. Oikeastaan patteri oli tuohon liian pitkä, katkaisin sen ja hitsasin päät umpeen uudelleen. Sain 2 kpl pienempiä pattereita, toinen menee jossain vaiheessa saunan lauteiden alle. Kun itse tekee, niin saa mitä sattuu tulemaan, vai miten se sanonta meni.. heh.. 

Pikkuhiljaa alkaa kaipailemaan maasähköä. Aamuisin kun herää, niin on jo viileää sisällä, kun lämmöt toimii 240 voltilla. Siis öljypoltin ja kiertovesipumput. Apukonetta tai aggregaattia ei viitsi pitää yötä päällä. Toisaalta huomaa nukkuvansa kuin pieni lapsonen, kun on viileämpää. On jotenkin mukava kääriytyä peiton alle, ja uni on syvempää. Oikeastaan olisi aika mukavaa, jos lämpötila alenisi yöksi pari-kolme astetta, jonnekin 15-17 asteen paikkeille, ja ennen heräämistä nousisi taas 22 asteen paikkeille, niin olisipa mukavat yöunet. Olisihan tuolla kytkemättä invertteri, jolla saisi nuo laitteet toimimaan akkusähkölläkin yöajan, mutta ei ole vielä niin kylmä ollut.. Eikä tämä nyt ihan heti jäähdy.

Ei kommentteja: