sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Lisää villaa, joulukinkku ja meri nousee.

Tämän päivän puuha oli se, että villoitin kaikki seinät loppuun. Nyt on 100 milliä tiiviisti villoja. Tuohon kylkeen tekis mieli tehdä venttiili ikkunalla, mutta sitö ei nyt ole. Laitan sit kesällä. Ruuman luukkuun on tulossa isohko skailetti myös.

 Katossa roikkuu keulaan menevät kaapelit. mm. ankkurivinssi, ja mastovalot.

 Laipioon tekemäni aukon kynnyskorkeus on ehkä liioiteltu..

Piti ottaa konehuoneestakin kuva täältä ruumasta päin katsottuna. Hieman liikaa on tavaraa kertynyt, laitetaan remontin piikkiin..

Heh, Laivakoiralla on ongelmia. Sen oma laskusilta. Se reppana ei oikein paase laivaan takaisin, koska merivesi on todella korkealla, ja sillan nousukulma on maybe 80 astetta. Piti työntää persauksista koiruus ylämäkeen takaisin laivaan, kun kävi ulkoilemassa.Tossa alla sininen on toteutunut korkeus, punainen ennuste.

 "Mitä siinä kuvaat, kun olen jo iltaunilla." Nyt koiruus on mielissään, nimittäin toi sen oma peitto pestiin tänään. Tilapäisesti se omi mun kylpytakin päiväunille, kun toi riepu oli kuivumassa.

Ja tuuleekin ihan hyvin, Ilmatieteenlaitos antaa 24 m/sec puuskalukemia. :)

Siten vielä jouluinen juttu. Kinkku. Se ei mahtunut uuniin. Piti vääntää pelti kuopalle. Ajattelin, että kyllä se siitä kutistuu paistuessaan. Mutta ei käynytkään niin, vaan kinkku alkoi kasvamaan korkeutta, jolloin se alkoi ottaa kiinni ylävastuksiin. Tungin keskikokoisen lautasen kinkun ja vastuksien väliin...
Sellaista. Mukavaa joulunodotusta  kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Peukkua! :-) On mukavaa seurata blogiasi kun laivasi on "rannasta" tuttu.

Suukko II kirjoitti...

Kiits. :)