lauantai 28. joulukuuta 2013

Lisää paneelia 2. ruumaan

En tiedä, kannattaisiko tätä blogia kirjoittaa harvemmin, ehkä aihekohtaisemmin. Nyt olen kirjoittanut aikajanamaisesti, eli mitä mikäkin päivä on tullut tehtyä.
Nyt tässä on siis meneillään tuon 2. ruuman remontointi, josta eilenkin kirjoitin. Tämä kirjoittaminen tänne on jotenkin jäsentävää, ja tuossa ruuman luukun kehyksen viimeisiä lautoja laitellessa jopa odottelin, että pääsen "kuittaamaan" tänne päivän aikana tehdyt hommat.
Koitan kasailla aihealueittain eri asiat, jotta joku , ja myös itsekin, löytäisi ne tästä blogista hieman kätevämmin.

Eli tänään tuli paneloitua/eristettyä kattoa lisää, ja sitten toi ruuman luukun ympäristö. Katossa siis myös 100 milliä villaa, ja paneeli pintana.
Yllä ennen, ja alla jälkeen. Tuossa luukussa on routamaton tapainen eristys liimattuna. Siis tuo harmaa materiaali. Täytynee ehkä lisäeristää luukku erikseen myöhemmin.Tarkoitus olisi laittaa ensi kesänä skailetti tuohon, jotta tulisi luonnonvaloakin. Luukku saa jäädä toimintaa, koska siitä on helppo siirtää tavaroita sisään ja ulos tarpeen vaatiessa.

Puupinta on kyllä kaunista. :)


Ja sitten, Koira haisee aivan silakalle. Kävi lenkillä kalasatamassa tuon Sannan kanssa, ja ilmeisesti onnistuneesti roiskuttanut itseensä jotain kalaliemiä.. Täytynee viedä suihkuun..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tällainen aikajanalla tapahtuva on mielenkiintoinen ja mielenkiintoista luettavaa; jos liikaa menee kategorisoimaan, niin aikaikkuna voi heiketä

Kiitos erittäin hyvästä blogista!
mr

Anonyymi kirjoitti...

Jep,

aikajärjestyksessä blogia vaan, aihealueittain voi kyllä selata tuosta vasemmasta reunasta.

Anonyymi kirjoitti...

Okke. Kiitokset kommenteista. Jatketaan samaan malliin, paitsi että jossain vaiheessa koitan linkitellä noi aihealueet hieman selkeämmäksi.

T. Penttinen