tiistai 20. toukokuuta 2014

Kannen pesua ja kesäilyä, sekä kyyneliä.

Talven pölyt pois. :) Koira se osaa tunkea joka kuvaan.. :)
 

Ja pääkannelta kaikenlaista romua pois.


Aamu oli niin hämmästyttävä, että työnteko unohtui kyllä hetkeksi. Marinolla merilenkkiä ilman paitaa.. :) Tuli otettua sivukuva Suukosta. Telakointi on sovittu kesäkuun puoleen väliin, ja sitten minä jätän Reposaaren. Uudet kujeet kutsuu, Lienee siirryn saaristoon. Olin menossa Hankoon kesäksi, mutta tässä tulikin ihan kivoja mutkia matkaan.
Lienee olettekin huomanneet, että olen kirjoittanut aika kauan jo yksikössä, enkä monikossa. Suukon miehisto onkin koostunut jo jonkin aikaa vain laivakoirasta ja minusta. Mutta tämä ei ollut kyynelaihe.


 Kävin oikein aallonmurtajan ulkopuolella. Siellä on Ruotsi jossain kaukana
 
Sitten piti laittaa tämäkin kuva, kun meri on ihan pläkä. hieno fiilis.

--------------------------------------------

Sitten tälläinen hieman erilainen asia, Mietin pitkään, kirjoitanko tästä mitään.
Mutta kirjoitan nyt, koska luulen, että se on nyt tarpeen.
 
Kaijaan ajoi auto, ja autosta tuli mieshenkilö juttusille.  Hän sanoi, että hän tuli sukulaisensa pyynöstä.
Sukulainen on merimies, jonka tilanne on nyt se, että hän siirtyy parin päivän sisällä sellaisille merille, joita ei meidän merikorteissa ole.
Ennen lähtöään hän haluaa lahjoittaa Suukkoon portaat. Hän on kuulema lukenut blogia, ja ajatteli tehdä lahjoituksen ennen lähtöään.
 
Kuule, Jos nyt satut vielä lukemaan tämän, niin hyvää matkaa ja kiitos. Portaat tulevat käyttöön, ja en unohda tätä kyllä ikinä. Kaikkea hyvää. T: Laivakoira ja m/s Suukon kapteeni.
 

Ei kommentteja: