keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kolmannella käyntiin ja Marinolla merilenkki.. :)

Luotin itseeni niin paljon tuossa koneen korjauksessa, että laskin Marinon mereen ja jäin kellumaan aalloille täyden bensakanisterin kanssa.

Tankki paikalleen, pumpaus kumipallukalla, 2 nykäisyä ryyppy päällä, jolloin hörähti, ja sit ryyppy pois, ja..


Ja se käy! Kymmenen vuoden jälkeen heräsi kolmannella. Vitsailinkin tuossa satamakioskilla, että kyllä se kolmannella lähtee.  Ja niinhän se lähti. :) Savuttaa siksi, kun laitoin öljyä sylintereihin hieman konetta huoltaessa, ja bensan seassa on hieman ylimääräistä öljyä tarkoituksella.

Aika makee fiilis. :)  Ajelin varovaisilla kierroksilla jonkin aikaa ensin. SItten hieman hanaa. Nousee kyllä kevyesti pintaan. Pari sylinteriä röpöttää hieman puolikaasulla. 

Laivakoira, missäs muualla kuin veneessä mukana. Sillejäi fiilikset päälle, kun tultiin rantaan, niin jumitti veneessä. Sit laiturilla haukkuu, että joko mennään taas... Ihme koira, tykkää kaikesta, joka pärisee ja liikkuu. sori paskat videot.. kun itse kuvaa, niin saa mitä sattuu tulemaan..
Tossa alla cruisataan lähes tyhjäkäynnillä.
 
Ihme, kun kulki tuolla potkurilla. Täytyy vaihtaa se ensitilassa. Olisin heittänyt pidemmänkin lenkin, mutta kulkuvalot ei toimi, ja tuli hämärä. Huomenna....
 
 
 Pitipäs lisätä vielä asiaa.  Marinolla on kilpataustaa. Jj muutama hullu suomalainen on ylittänyt atlantin Marinolla. Marinosta ja atlantin ylityksestä juttua lisää täällä



Ei kommentteja: