lauantai 26. heinäkuuta 2014

Koppi liki teräsvalmis

Kuvia tämän päivän puuhista. Koppi liki valmis, konehuoneen skailetti saa jäädä paikalleen, se onkin tulevan lattian tasolla, ja jää varakulkutieksi/laiva-aiheisksi koristeeksi.


Alla: Päätankkien huohottimet piti katkaista tieltä pois. (tuo valkoinen laatikko tuossa vasemmalla) Villatuppo on estämässä hitsauskipinöiden menon tankkiin. Huohottimet siirtyy hieman toiseen paikkaan.

 Entisen messin seinään leikattiin aukko yhden ikkunan kohdalle. Olipa muuten ikkunat huolella kiinnitetty. Massa oli niin sitkeää, että ikkunan kehyksen irrottamisessa meni vajaa tunti aikaa. Seinä olikin sitten 5 milliä paksua, joten meni pari laikkaa leikellessä. Uretaanieriste on kyllä ikävää tässä kohtaa, sillä pari pientä tulipaloa piti sammuttaa välillä.
 Tuossa yllä samainen aukko sisältäpäin. Leveämpikin olisi kelvannut, mutta pystypalkit määräsi leveydeksi vajaa 60 cm.
 Koppi sisältä. Alimmat kannen mukaan muotoiltavat levyt on vielä hitsaamatta kiinni, ja pystypalkkeja puuttuu.
Miehet ja koppi. Tuossa tuli kommenttia, että koittakaa tehdä kopista laivan tyylinen. Joo, kylläpä niin on tarkoitus. Laiva on aika kaunis, ja ei ole tarkoitus pilata sitä kaikenlaisilla hökötyksillä. En olisi halunnut tehdä tätäkään lisäosaa, ellei olisi pakko, jotta saa kunnollisen käynnin täkin alla oleviin tiloihin.
 
Alla kuvassa se, mihin tässä pyritään. Kuva on suunnitelmasta, jonka tein viimevuonna.
 

Ei kommentteja: