tiistai 29. heinäkuuta 2014

Portaat, 2 hytti ja paljon muuta tänään.

Niin, siis tuli tehtyä portaat, paneloitua ja villoitettua laajennusosan katto,  vedettyä kaapeleita valaistusta varten, villoitettua ja paneloitua hyttikäytävän katto, tehtyä 2. hytin ja vaatehuoneen seinänrungot + osittain paneloituakin. Kerkesin jopa porista hakea yhden transiitillisen kamaa, 10 pakettia paneelia ja 6 paalia villaa.

Kuvia:
 Hyttikäytävä

Portaat


 Laajennusosan katto. Valkoinen palkki katossa on komentosillan alla, konehuoneen luukun päällä oleva nostolenkin palkki.
Konehuoneen laipiossa on vieläkin aukko. Todennäköisesti en hitsaa aukkoa kiinni pysyvästi, vaan laitan saranat ja siipimutterilukituksen. Tietty tiivistepinnat pitää hitsata. (pala on siis tallessa vielä)  Tämä siksi, että jos konehuoneesta pitää siirtää jotain isompaa, niin sen saa haalattua tästä aukosta hyttikäytävälle, josta ruuman luukusta nosturilla kannelle.
Toisaalta myös tulipalotilanteessa konehuoneeseen olisi päästävä muualta, kuin jyrkkiä portaita pitkin ylhäältäpäin. Voi kuvitella, minkalainen savu ja kuumuus tulee vastaan katonrajassa verrattuna lattiatasoon.

3 kommenttia:

Jannen Kuvia ja Kuulumisia kirjoitti...

Siellähän ollaan reippaita :-D

Jannen Kuvia ja Kuulumisia kirjoitti...

Siellähän tapahtuu nopeesti hommat.

Suukko II kirjoitti...

joo. on ollut hieman sellai tyyli aina, että jos jotain tehdään,niin tehdään sitten ihan antaumuksella, eikä turhaan kuikistella ja venytellä munia. :)