keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Puhelin hajos = ei kuvia tänään.

Joo, pudotin sitten  kovasti suosiossani olleen N9 meegon brygan portaita alas sillä seurauksella, että kosketusnäyttö meni säleiksi. Yhyy.
Ja tämän päivän olen kiroillut windowspohjaista Lumiaa. Ihan persiistä verrattuna Meegoon. Tekisi mieli ostaa Jolla. Se kun on villi ja vapaa softaltaan.

Tänään tehtiin keulahytti, koolaukset, villat ja paneelia päälle. Sitä ennen tietenkin purettiin pois entiset portaat, jotain radiolaitetelineitä ja muuta metallia.

Huomenna koitetaan ehtiä tekemään yksi tai kaksi hyttiä lisää, siis numerot 4 ja 5. Ja perjantaina onkin muuttopuuhia. Luvialle koitetaan lähteä jossain välissä, kun vaan ehtisi. Kelit hieman huononee, näköjään.

Syntymäpäiväkin on, sain  pöytään katettuna kakkua, jonka tuo kauniimpi osapuoli kiroilun kanssa väsäsi. ja kuohuviiniä kanssa, toki. Nams.  :) Ongelmia oli vatkaimen kanssa ja sitten sääilmiöiden.

Ukkosella nimittäin kermavaahdon vaahdottaminen on aika ongelmallista. Kukin voi kokeilla, miten ukkonen vaikuttaa siihen, että juoksettuu kovin helposti. Kerran tämä ilmiö selvitettiinkin ihan fysiikan puolelta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Syntymäpäivää!

Suukko II kirjoitti...

Kiitos!

Suukko II kirjoitti...

Kiitti! täytyypäs kattoo jos innostus vaihtamaan.

Suukko II kirjoitti...

Kiitti onnitteluista myös :)