keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Paremmat piirrustukset laajennusosasta

Noniin. Tässä paremmat kuvat. Mittailun jälkeen suunnitelmat hieman muuttui. Lisäosasat ei tehdä kovin suurta. 3,5 X 3,5 metriä on hyvä. Ruuman luukku saa jäädä kokonaiseksi, johon tulee sitten skailetti.
Materiaalin paksuus on nyt tuossa 3 milliä, mutta saattas tulla paksummasta parempi. +/- merkinnät tarkoittaa sovitettavuutta kanteen. ei se noin kuoppainen ole, mutta teen alas suikaleet, joilla saan passattua lisäosan kulman vaakasuunnassa muuhun laivaan nähden sopivaksi.
 
Lopunperin tilanne näyttäisi jotakuinkin tältä.


 
Tämä ratkaisu tuottaa sen ongelman, että konehuoneen skailetti ja luukku menetetään. Mutta vaikuttaisi siltä, että tuo Daldiesel on sen verran kestävä kone, että menee minun eliniän. Ja jos konehuoneeseen tarvitsee jotain isoa siirtää, niin sitten leikataan katto jatko-osasat auki.
 
Kuitenkin portaat ruumaan on saatava, ja tämä lisäosa tuo sen mahdollisuuden, eikä pilaa laivan ulkonäköä ihan mahdottomasti. Ikkunat on tuossa kuvassa rumat, ne täytyy tehdä paremmin. 
 
Päivitetääs vielä, lopulliset piirustukset. Ihan Paintilla piirretty, toisella koneella on kylläkin CAD tarpeen vaatiessa.
 


Ei kommentteja: