maanantai 14. heinäkuuta 2014

1. ruuman remonttia

2. ruuma tuli aloitettua joulunpyhinä, nyt sitten tuo 1 ruuma saa huomiota. Seinät purettiin jo viimekesänä, nyt oli loppujen romujen raivausta + imurointi.
1 ruuma.

Kuva on jostain syystä väärinpäin. Kyseessä on lattiassa oleva kaivo, jossa ilmeisesti vanha painelokin putki, tms? Pohjassa reikää ei kuitenkaan näkynyt.

Pilssikaivokin tuli siivottua. Kaivossa on uudempi loki ja kaiku.

Kivivillaa tuli jo asenneltua seinille, kun sitä oli jäänyt varastoon.

Sitten tuo keulan makeavesi/painolastitankki. Tilavuutta mittarin mukaan on n. 3 kuutiota. Tankista tulee septitankki, koska makeaa vettä ei tarvitse kuljettaa mukana tuollaisia määriä käänteisosmoosilaitteen takia. Toinen putki on täyttö, ja tuo alempi, johon hitsasin käyrän, on tyhjennys. Siit sitten vaan imaisee tyhjäksi. Tämä isompi septi on tarpeen, koska laivaan tulee toinenkin wc, ja vakituinen väkimäärä kasvaa 6 henkilöön. :)

Ikkunan kehyksiä. Leikkasin 220 millisestä teräsputkesta n. 50 milliä leveitä renkuloiota. Torstaina saan 10 millisestä lasista leikatut ikkunat noihin. Tulevat ruumaan, puolisen metriä vesirajan yläpuolelle asennettavaksi. Joka hyttiin yksi.  :)
 
Sellaista. Sijainti on vieläkin Reposari, koska laajennusosan metallit tulee tällä viikolla, ja ne on helppo hitsailla tässä paikalleen maasähköllä, ja läheltä löytyy muutakin metalliteollisuutta, jos tarvitsee. Hieman huvittaa tämä lähteminen täältä, ei sit vieläkään, mutta kohta... Kun metallityöt on suunilleen tehty, niin loppu remontti sitten sujuu vaikka kulussa ollessa.. :)

Ei kommentteja: