tiistai 22. heinäkuuta 2014

Laivakoira lääkärissä ja laajennusosan kehikko

Laivakoira n:o 1 oli lekurissa. Itseasiassa Tampereella asti, kun Porista ei löytynyt nivelvaivoihin erikoistunutta lääkäriä. ?? Koira nyrjäytti ranteensa pari viikkoa sitten jahdatessaan kissaa pimeässä. Nurmikolla olikin oja, ja täydestä vauhdista tuli sitten etutassuilleen ojan vastapenkkaan sillä seurauksella, että paarpuurin puolen ranteen nivelsiteet meni tohjoksi.

Tassu lastoitettiin tapahtuman jälkeen heti, tietenkin tunnusteltiin ensin, että onko luita poikki. Jokunen päivä sitten huomattiin kuitenkin sellainen ilmiö, että ranne antaa liian paljon periksi eteenpäin, ja koirasta alkoi tulemaan kanta-astuja, jota se ei luontaisesti ole.

Röntgen paljasti tilanteen: Ranne pitää joko leikata ja jäykistää ( 2000 egee, prkl) tai sitten jotain muuta keksiä. No, aikaa näyttää ja viisastuttaa. Itse koiraa vamma ei kauheasti näytä vaivaavan, kulkee osittain kolmella tassullakin kohtuu hyvin. Kipuja lienee, ja niihin on särkylääkettä.
Kuvassa Hilma työmaalla, tassu paketissa. Klikkaamalla kuvaa se suurenee.

 Turjake ja koira lekurissa Tampereella.
Sitten toi kehikko, lääkärireissusta huolimatta jotain tänään on saatu aikaiseksi, kiitos apumiehen.

Kehikko tässäkin.

 Tampereen reissulta tuotiin wc-pytty. Mallia Biltema, 199 egee, sähköisellä pumpulla. Tuo manuaalinen venevessa tuntuu kuluttavan aika paljon vettä, enemmän kuin normaali kotivessa. Luulen, että saan säädettyä tämän sähköpumpulla olevan pienemmälle kulutukselle kuristamalla tulovettä. Poistopumppu kuitenkin lykkää pastirollit septitankkiin pienemmälläkin vesimäärällä.
herkullinen provianttilähetys.
 Ja sitten tälläinen Karpolla on asiaa -aihe. Miksi pakataan ja myydään 6 kpl pihvejä isoon laatikkoon laitettuna puolen litra marinadin kanssa? Huijausta. Tahdon ostaa pihvejä, en marinaadilientä, muovia ja tyhjää tilaa. prkl.

Ok. kelit on upeat, kohta saunaan ja uimaan (taas) ja huomenna kasataan pellit paikoilleen.

Ei kommentteja: