lauantai 9. elokuuta 2014

Jumissa Uudessakaupungissa, laivojen osia kaupan.

Kissa. Kissan nimi on Nami. Nami ei ole palannut yöreissultaan, ja me ei sitten päästy tänään lähtemään täältä pois. Nyt killutaan Mary Ann -puulaivan ja laiturin välissä. Huomenn klo 10 on lähtö, näky kissaa tai ei. Höh.

Muuta mielenkiintoista: Juttusille sattui luotsimies, jolla on purkuosia tälläisiin hieman isompiin paatteihin. Löytyy generaattoreita, pääkoneita (isoja) valonheittimiä, vesitiiviitä ovia, mittaristoja, kelluntaliivejä, messinkivalaisimia, jne, jne.. 
Jos joku haluaa ostaa, niin tässäpä yhteystiedot: Miehen nimi on Saari, puhelin 050 557 2299 Myös mailitse voi kysellä : office@oceanum.fi. (sijainti siis Uusikaupunki)
Kuvia varastolta (sori, huonoja, kun toi Lumia on aika surkee) :
 Erinäisiä valonheittimiä,  kiinteitä ja käänneltäviä.
 
 Laivakoneita ja vaihteistoja, apukoneita, muistaakseni oikeimmalla olevalla oli ajettu vain 3000 tuntia.
 
 Valaisimia
 
Vesitiiviitä ovia

Liivejä

Varastoa: tutkia, venttiileitä, lämmönvaihtimia, letkuja, ilmanlämmityskennoja...

Mittaripaneeleita apu- ja pääkoneille

Potkureita ja akseleita

Meille ostettiin valonheitin..

... ja säkillinen kelluntaliivejä, vai mitä nuo nyt oli.
 
Sellaista. Lisäksi tutustuimme ohimennen Suomen laivahistorialliseen yhdistykseen, jonka tyyppi kuvasi Suukonkin. :) Leppoisaa lauantaita, menen siivoamaan kantta, kun remontin jäljiltä on aika paljon kamaa kertynyt.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Samuli markkinoinnista, laiva- ja ym työvenetavaraa tosiaan löytyy alan harrastajille ja ammattilaisillekin. Sähköpostilla voi myös tiedustella office@oceanum.fi.
myötätuulta toivottaen Ari

Suukko II kirjoitti...

Toivottavasti on apua. :) Laitoin vielä mailisi ja noita hakusanoja, jotta löytyisi googlella. Ja kiitokset kaupoista. :)