lauantai 23. elokuuta 2014

Lauantaita..

Sataa. Todella paljon. Sillai 5 min saavista kaataen, puolituntia sitten aurinkoa.

Merenpinta on aika kaunis kovalla sateella


Sitten iltapuuhat. tuli mieleen paistaa lettuja. Hillo sitten poimittiin läheisestä omenapuusta. Kuoret pois, silpuksi, ja hetki paisinpannull asokerin kera. + tietenkin jäähdyttäminen. Tulos: Omenahilloke. :)
 
Tässä paikalla ollaan varmaankin koko talvi. Mikäs tässä Turun linnaa katsellessa, ja ohi lipuvia paatteja. Keväällä kun koulut loppuu, siirrytään Kemiönsaarelle, tarkemmin Taalintehtaalle ilmeisestikin.
 
Naapurina laiturissa on muuten Roska-roope. Eli pidä saaristo siistinä Ry  Mukavan oloista porukkaa.
 
Tulevalla viikolla työt nielee osan aikaa. Ja pitäisi asentaa ilmalämpöpumput ja bunkrata tonnin verran polttoöljyä lämmityspuolelle, koska ei tässä kesää kuitenkaan enää tule. Tuossa joku puheli, että huviveneessä tulee käyttää dieseliä myös lämmityspuolella. Niin en kuitenkaan aio tehdä. Perusteena on se, että ei omakotitalossakaan tarvitse käyttää dieseliä lämmityskäyttöön.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Ei ole mitään perustetta miksi pitäisi dieselillä lämmittää. Kannattaa tankata jonkin verran sitä dieseliä ja pitää kuitit tallessa. Varmaan lokikirjaa kuitenkin pidät, niin voi todistaa että ajamiset on menty vero-öljyllä.

S-P kirjoitti...

Joo, näin kyllä.