perjantai 3. tammikuuta 2014

Uutta vuotta !

Vuodenvaihde meni maissa, sukuloimassa alkukodissa. Siis siellä, missä on syntynyt.

Ruuman remontti on edennyt siihen vaiheeseen, että pöydällä on tietokoneet ja muut härpäkkeet. Katosta puuttuu pikkupala paneelia, sekä viimeistelyt. Lattia nyt on mitä on, eli alkuperäinen betonivalu. Täytynee tehdä sille joskus jotain.

Höh, onpas pimee kuva. Klikkaamalla se suurenee.

Oikeastaan ei olisi kannattanut vielä alkaa kalustamaan tänne remontin keskelle, mutta piti saada motivaatiota musiikista.. noi 2 kpl OR:n kajaria soittaa aika puhtaasti musiikkia, joka tulee tietenkin spotifystä.
Näyttönä tykkään tosta, onkohan nyt 40 tuumainen televisio. Ei tartte tihrustaa, ja voi ottaa rennon asennon, kun koneella työskentelee. Esim cad-piirtäminen on paljon mukavampaa tehdä nojatuolissa, kuin kököttää 90asteen kulmassa toimistojakkaralla.

Internet tulee w-lanin kautta brykalta. Antenni piti viritää jatkojohdoilla konehuoneen kannella olevan luukun ikkunaan, kun ei noi radioaallot oikein kulje metallin läpi.

Tämä nyt on ensimmäinen blogimerkintä täältä ruumasta. Hieman viileää täällä vielä on, kun lämmitys puuttuu.. Täytynee huomenissa laitella pattereita seinille. :)

Hauskaa vuotta 2014 kaikille, ja sopivasti suolaa ja pippuriakin, jotta elämä maistuu. :)

Tosta hyvän mielen rock`n rollit: Biisistä tulee mieleen eräs Finnlinesin kokki, mut ei anneta sen haitata..

Ei kommentteja: