maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kaukosäätölaitten huolto ja muutakin.

Kunnostin tuon jumittuneen kaukosäätölaitteen. Vaijerit piti purkaa, oikoa tarkoin ja painoin aseöljyä kuorien läpi. Tuli ihan hyvä. Moottoriöljy olis ollut parempi vielä. nyt toimii hienosti.
Hieno on keli. :)  tuli purettua rikkinäinen tuulilasi pois, ja lahonnut puinen koristelevy, jossa ratti oli kiinni. Täytyy leikata uusi vaneri, ja vaikka öljytä. Tulee hieno. uusi tuulilasi löytynee Etrasta (harmillisen kallis kauppa kylläkin) Siis ihan jotain kirkasta muovia, jonak taivuttelen paikoilleen. Entisestä jäi ehjä yläsanka malliksi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla se on hienoa puuhata kun siellä meren ääressä ollaan. Itsellä vene kans vesillä van täältä koti nurkista täytyy aina ajella 60km ennen kuin merituulta nuuhamaan pääsee.
Windservant taitaa siellä odotella tyynempiä kelejä. Aika surkeassa maalissa ainakin sen oranssin osalta, vaikkei vanhakaan ole.

Suukko II kirjoitti...

Joo. Tuulee vaan pirukseen välillä. Windservantti on ollut tuossa jo reilun viikon. Kuluttaa kuulemma (kysyin) 100 litraa tunnissa, vaikka nopeus ei ole mikään kova. tuommoinen trimaraanirakenne ja kaikenlaiset palle- ja muut vakauskölit.. Eipä kestäs mursunnahkainen lompakkokaan tuota kulutusta!

Matti kirjoitti...

Tervehdys! Hienon paatin olet hommannut. Itselläni on samanlainen vene, jonka kunnostin muutama vuosi sitten. Jos olet tuulilasin vaihdon myötä jättämässä kulkuvaloja tuulilasin kiinnikkeistä pois, niin kiinnostusta niihin löytyisi! Tsemppiä veneen kanssa on mukava päästellä ja suht hyvä ajettavakin. Itsellini on 60hp Johnson takalaidalla ja se antaa aivan oivalliset kyydit.