sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Parit kuvat, laivakoira baarissa ja hieno Reposaarikirja Anderssonilta!

Kerrottakoot alkuun hieman hauska juttu. Nimittäin tuo Laivakoira oli eilenillalla ravintolassa, valomerkkiin saakka. 
Tapahtumat alkoivat siitä, kun päätin lähteä tuohon rantakuppilaan huuhtomaan messujen pölyt kurkustani. Koiralle jätin luun ajan vietteeksi, ja itse lähdin ko. baariin. Yläkannelle jätin oven auki, jotta pääsee siihen jaloittelemaan. Muista ovista käänsin myrkysalvat kiinni, jotta otus ei pääsisi maihin. 
No, n. puolen tunniin kuluttua huomasin, että koira istuu baarijakkarani vieressä. :)
Se oli kuitenkin saanut myrskysalvan ovesta auki jollain ihmeen konstilla. En tiedä miten. Mitään raapimisjälkiä, tms tuhoa ei ollut havaittavissa. Sitten sen oli täytynyt haistella minunu jälkeni. Siinä se kyllä on etevä. Baariin on tästä reilu puoli kilometriä.
Ihmiset hieman ihmetteli, että kenen koira tuo on... Siellä se sitten oli valomerkkiin saakka iloisella mielellä.. :) eikä kukaan tykännyt pahaa.
Oli varmaan Koirallekin ensimmäinenkerta, kun istuu ravintolassa aamuyöhön saakka.. tänään se nukkuikin puoleen päivään...
 
Peilityyni meri iltahämärässä..

Grillikausi avattu metallinkierrätyspisteestä löytyneellä grillillä, joka sai osakseen painepesuria ensin. Hyvin toimii :)
 
Sitten tuollainen hatunnoston arvoinen juttu: Veikko Andersson  eläkepäivillään tekaisi kirjan. Piirti sitten kaikki kuvatkin itse.  202 sivua ja 190 kuvaa! Itse kuvat ovat jo taideteoksia, hyvin tarkkojakin.
Todella hienoa!

Kuvaa klikkaamalla saa sen suuremmaksi. Kuvassa on yhteystiedot, josta kirjaa voi tilata.




 
 



Ei kommentteja: