lauantai 20. kesäkuuta 2020

Juhannus ja toinen päivä telakalla

Hyvää juhannusta kaikille! Me jatkettiin puuhia: potkuri oli aika huonossa kunnossa, tarkemmin kaksi lapaa siitä. Suora, mutta syöpynyt. Hitsasin yli kaksi tuntia lisää materiaalia. Ihme kun lapojen kärkiosat ovat yleensäkin pysyneet paikallaan!

Muutoin rungosta löytyi n. viisi reikää, teräviä pistekorroosioita. Hitsattiin umpeen. Vanha kaikuluotaimen anturi poistettiin, ja reikä hitsattiin umpeen. 

Mustaa pintaa. Epitar on nykyisin Teknotar - nimistä. Pinnan kuoppaisuus lisää hieman maalin kulutusta.

Maalari <3

Potkuri oli niin ohut, että piti ihan pienellä virralla aluksi heppailla pisteitä. Jos olisi ollut aikaa, olisin vielä ennen maalausta kitannut sileäksi. Toisaalta vuoden kuluttua se on karhea uudelleen: näkit ynnä muut elävät pitävät siitä huolen.

Saimme myös pienen juhannusristeilyn. Telakan vieressä oli parkissa Elli -niminen vanha tammitroolari. Uusi omistaja ei ollut vielä ajanut Ellilä ollenkaan, ja niinpä hypättiin miehistöksi, ja Elli ajettiin puiston rantaan, jossa pidettiin kaikille avoimet kansibileet. Paatin omistaja oli raahannut kannelle läppärin, miksauspöydän sekä kaapit, eli DJ pohjasta musiikkia oli tarjolla.

Pikku video Ellin kannelta.




2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Suukkoilia pariskunta on huippu ihmisiä. Best regards el capitan Elli

Sam kirjoitti...

Thanks, Ja kiitos myös hauskasta juhannuksesta telakkahommien lomassa.