tiistai 9. kesäkuuta 2020

Röölä-Reposaari ja pari kuvaa.

Tässä on ollut hieman tohinaa, räpsöössä on oltu jo pari päivää. Ajoimme 22 tuntia yhteen putkeen. Paha keli varjosti meitä koko matkan, ja pääsi päälle kolmisen tuntia ennen reposaarta. Aallokko kasvoi metriseksi nopeasti, itätuuli yltyi yli 15 metriin.
Pääsimme kuitenkin hieman tehoja lisäämällä sujuvasti suntista sisään. Ystävällinen räpsöön porukka tuli vastaan rantaan tuulessa ja vesisateessa, ottamaan köydet vastaan! Kiitos!

Kiva olla Reposaaressa taas, kuuden vuoden jälkeen.
Keula kohti räpsöötä. Tuuli alkaa yltymään.

Nuorison paatti oli harmillisesti uponnut tuon huonon sään aikaan, kuva alla.


Autokin remppahommiin löydettiin Porista muutamalla satasella. Meillä on nyt Rellu, jossa ajoaika pari kk. 

Nyt ei pysty kirjoittamaan enempää, koska juuri vedettiin ruuvilla aiemmin jo korjattu poskihammas irti päivystyksessä. Oli alkanut mätänemään, ja kivut oli sen mukaiset, alkoi jo kuume nousemaan iltapäivällä.  Hetkeksi helpotti, mut nyt alkaa puudutus poistumaan.. Pitäsköhän laittaa nuppineula varpaan kynnen alle ja potkaista seinään, prkl! Istun autossa ja venaan perämiestä Prismasta, kun pääsi ekaa kertaa kahteen viikkoon markettiin.

Edit:
Pari kuvaa lisää Räpsööstä
Telakkatoimisto

Valkoposkihanhiperheitä

M/s Charlotta

Ja Kuusakosken romulavalta löyty komea vanha  DUX merkkinen radio, jonka volumenappi oli putsausta vaille. Hyvin rokkaa fiksauksen jälkeen, alla video. Sopisi tyyliin pultata brykalle seinään.



Ja Anitran kuulutus "matkustajille" kun oltiin lähdetty Röölästä. Aikataulu piti hyvin paikkansa. 🙂





Mukavaa tiistaita!





Ei kommentteja: