perjantai 9. elokuuta 2013

Kommentit

Nyt pitäs voida kommentoida näitä kirjoituksia tuosta alta, jossa lukee toi kommentit. Olikin asetukset niin, että ilman kirjautumista ei kommenttia voi jättää.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

koekommentti tää o. :)

Tuula kirjoitti...

Tämähän olikin mielenkiintoinen blogi!

Asun Norjassa. Mulla on poika, joka on nyt kesästä asunut purjeveneessään. Ei siitä kai ympärivuotista asuntoa sille tule, mutta onpahan nyt kokeillut :). Hauskaa tässä oli, että hänen naapurilaituripaikassa asuu suoomalainen mies veneessään :).

Jäänpä seurailemaan teidän puuhia.

Tuula kirjoitti...

Teillä on näköjään tuo sanavahvistus kommenteissa. Se ei ole kommentoijaystävällinen, joten jos ei ole erityistä syytä siihen, niin kannattaa poistaa :).

Suukko II kirjoitti...

Moi. Joo, kesäasumiseen vene on aika mukava. Tuosta sanatunnistuksesta ei taida päästä eroon. Toisaalta hyvä, koska botit sattaa täyttää jollain aiheeseen kuulumattomalla tämän kommenttisivuston.

Tuula kirjoitti...

Blogspotilla pääsee niistä eroon, kun menet ulkoasuun, sieltä asetuksiin, sieltä taas valitset tekstit ja kommentit. Siellä on sitten eri juttuja, joita voit valita kommentteja ajatellen, esim sanavahvistus. Mulla on se kommenttien valvonta. Eli näen kommentit ensin itse omassa sähköpostissa ja hyväksyn ne sitä kautta. - Julkaisemiskelpaamatonta kommenttia tulee oikeastaan aniharvoin ja usein kaikki roska menee jo suoraan roskakommenttilaatikkoon eli niistä ei usein tarvitse edes itse huolehtia. Moni on sanonut samaa.