lauantai 17. elokuuta 2013

Maston maalausta ja suihku

Perjantai vierähti maston maalaushommissa, ja pesuhuoneeseen tuli viimeinkin laitettua suihku paikalleen. Oli hauska käydä puulattian päällä suihkussa.

Toisaalta tänään oli sellainen päivä, että mikään ei sujunut ongelmitta. Reikien poraaminen suihkun kupariputkille, tietenkin piti osua palkin kohdalle. Ihan kuin ei olisi ollut puoli metriä tilaa kumpaankin suuntaa.. Mutta siihen palkin kohtaan se pora vaan sitten meni. Sillä seurauksella, että se ainoa terä katkesi, ja meni hermot.

Toisekseen, koko päivästä hukkuin jonnekin 4 tuntia. En tiedä minne. ??  Ja sitten, kun just alkaa hommat sujumaan, niin huomaa, että onkin nälkä, ja pitää keskeyttää syömisen takia. Prkl.
Kolmanneksi, kaikki työkalut ja tavarat oli jossain ihan muualla, kuin minä. Pelkän akkuporakoneen etsimiseen taisi mennä puoli tuntia. Ja jos jokin osa sattui olemaan lähellä, niin se oli varmasti vääränlainen tai viallinen. Mm. noi kupariputkien liittimet ränkkäsi monta kertaa. Muutama niitä lensi jo laidan yli. Onneksi puhelin ei soinut kuin muutaman kerran. :)





1 kommentti:

NEWNEWS.FI kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.