lauantai 26. lokakuuta 2013

Lukijaystävällisyys ja ulkoasu

Koitin muotoilla tätä blogia hieman paremmaksi. Reunassa on nyt tunnistetietopalkki, josta pääsee ko. aihealueen juttuihin käsiksi paremmin. Oletan, että tästä teknisestä pähkäilystä on jollekin muullekin jotain apua. Yhteyttä saa ottaa ihan rohkeasti, jos jotain mieleen juolahtaa.

Kirjoitusverheitä (tässäkin, e=i) näyttää olevan, koska en juurikaan oikolue tekstejäni. Tarkoitus on korjata laivaa, eikä olla toimittaja.. heh. Osa ihan kummallisista kirjoitusvirheistä johtuu siitä, että välillä kirjoittaessani tämä kursori häviää jonnekin aiemmin kirjoitetun tekstin väliin, ja kirjoittaa sinne ylimääräisä kirjaimia. Toisekseen yleensä kirjoittelen tätä sängyssä maatessani, jolloin sormiergonomia ei ole parhammillaan, ja virhelyöntejä tulee paljon.

Kommentointi on helpompaa toivottavasti nyt. Kommenttien lähettäminen tapahtuu klikkaamalla jutun alalaidassa olevaa "kommentit" linkkiä, jolloin aukeaa kommenttilaatikko. Kommentit tulee näkyviin, kun olen hyväksynyt ne. Hyväksyntä on päällä sen takia, koska muuten roskapostirobotit saattaa lähettää kaikenlaisia mainoksia kommenttitilaan.

Kiitokset tähän astisille lukijoille. Nyt ehkä olisi päiväkahvin aika.

Ei kommentteja: